Career

Marketeer gezocht om VIBES op de kaart te zetten | Functie vervuld

12 November 2018

Wij vonden de ideale match, dus deze functie is vervuld. Kijk op de vacaturepagina voor andere vacatures waarmee je jouw vibe aan het team kan toevoegen.

VIBES.technology verbetert geluid & trillings-ontwerpen voor o.a. auto’s, vliegtuigen en schepen. VIBES heeft unieke technologie daarvoor ontwikkeld en het wordt tijd dat de hele markt dit weet en gaat gebruiken. Daarom zoeken we een marketeer die affiniteit heeft met techniek en kennis heeft van brand awareness en community building.

Idealiter is dit de tweede stap in je carrière. Je hebt al ervaring met online marketing en je wilt dit op een zelfstandige wijze toe gaan passen in ons bedrijf. In deze rol zorg jij voor de zichtbaarheid en verdere groei van VIBES. We willen dat onze (potentiële) klanten betrokken raken en blijven; jij weet VIBES neer te zetten als de thought leader van de markt. Daar is een praktijk- en resultaatgerichte aanpak voor nodig en een dosis inspiratie om relevante aanknopingspunten te vinden tussen ons product en de markt. Je bent initiatiefrijk, probeert nieuwe dingen uit, meet de resultaten daarvan en zorgt dat de hele wereld weet wat VIBES doet en hoe awesome we daarin zijn.

 • Het uitvoeren en challengen van de marketingstrategie
 • Het beheren en verbeteren van de online kanalen (website, social media en e-nieuwsbrieven)
 • Het opzetten van consistente en effectieve social media campagnes en het maken van doelgroepgerichte content hiervoor
 • Het coördineren van input voor content (artikelen, blogs, publicaties)
 • Het (laten) ontwikkelen van online en offline huisstijlmaterialen, zoals flyers, graphics, presentaties en promotiematerialen; als je zelf DTP skills in huis hebt is dat een enorme pré
 • Het schrijven van advertenties, nieuws- en persberichten en zorgen voor de publicatie hiervan
 • Contacten onderhouden met externe partijen t.b.v. PR

 • een bachelor in marketing of communicatie hebt;
 • één tot drie jaar ervaring hebt in (digitale) marketing, met grondige kennis van sociale media;
 • ervaring hebt met WordPress (of vergelijkbaar), Mailchimp, SEO en Google Analytics;
 • verstand hebt van contentproductie en de bijbehorende programma’s;
 • gestructureerd en zelfstandig kan werken; je bent in deze rol volledig verantwoordelijk voor de marketing;
 • vloeiend Nederlands en Engels spreekt en schrijft, Duits is een pré;
 • en 4 dagen in de week beschikbaar bent.

Startups zijn natuurlijk tof. Maar mocht je nou niet meer precies weten waarom dat zo is, dan staan hier 7 redenen om je even te helpen:

 1. Je krijgt de kans om in een klein team te werken en met een nieuw product: jij maakt dus impact binnen én buiten het team
 2. Je hebt veel vrijheid en flexibiliteit: prima als je even thuisblijft om je pakketje op te wachten, je blijft ongetwijfeld ook weleens een uurtje zitten om nog een artikel de wereld in te sturen
 3. Je krijgt een marktconform salaris en wordt intellectueel uitgedaagd
 4. Je ideeën om het een keer anders te doen dan anders worden meer dan gewaardeerd
 5. Je werkt in een enthousiast team met een goede mix van theoretische en praktische kennis (PhD’s, MSc’s, hackers, prototypers, kitesurfers, sleutelaars, ondernemers, muzikanten, ..)
 6. We werken in de beste tech-incubator van Europa, welke naast > 80 startups ook tafelvoetbal, tafeltennis, heerlijke lunches, vrijdagmiddagborrels en feesten heeft!
 7. We hebben het mooiste kantoor van YES!Delft!: een corner-office met weids uitzicht over Delft Technopolis en A13, met veel groen zowel binnen als buiten het kantoor

VIBES.technology is een YesDelft! startup met als doel geluid & trillings-ontwerpen voor o.a. auto’s, vliegtuigen en schepen te verbeteren: VIBES heeft unieke technologie waarmee in een vroege R&D-fase goede voorspellingen gemaakt kunnen worden van de geluid- en trillingseigenschappen van een te ontwerpen product. Onze klanten zijn de ‘big shots’ in de Europese automotive industrie, zoals BMW, Daimler en Volvo maar we werken ook met bv. Universiteiten en ASML. Ons huidige team bestaat uit 10 fulltime engineers /coders­/ondernemers en diverse parttimers. Momenteel hebben we een toolbox voor MATLAB en werken we aan een nieuwe losstaande applicatie die toegankelijker is voor minder ervaren gebruikers.

Denk je een goede match en een briljante aanvulling op ons team te kunnen zijn? Klik dan op onderstaande knop of neem contact op met Lidka van der Valk (lvandervalk@vibestechnology.com) en introduceer jezelf m.b.v. je cv, je motivatie en eventueel iets anders waaruit je skills blijken – we horen graag van je!

WE ARE EASY TO FIND

Share this post

Related news items